Minä

Hei! Olen Minna Holopainen, valmentajasi ja kanssakulkijasi matkalla parempaan itsetuntemukseen ja itsemyötätuntoisempaan elämään.

Tuntuuko sinusta, ettet tule nähdyksi oikein, siten kun itse toivoisit?
Toivoisitko tähään muutosta? Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssani! Laskeudutaan yhdessä läsnäolon tilaan ja tutkitaan voimauttavan valokuvan prosessin myötävaikutuksella millainen sinun sisin luontosi on.

Valmentajana haastan sinua lempeästi ja sallivasti tutkiskelemaan niitä puolia itsestäsi, jotka ehkä vielä tällä hetkellä ovat pysyneet syystä tai toisesta piilossa, mutta toivoisit niiden saavan näkyä ja loistaa. Ryhmäyttäjänä rakastan sitä kun ryhmän jäsenet löytävät prosessin edetessä yhteyden toisiinsa, myötätunnon sekä toisiaan että itseään kohtaan sekä kokevat itsetuntemuksensa parantuneen.

Olen pitkän ja monipuolisen työkokemuksen omaava sertifioitu ratkaisukeskeinen valmentaja (LCF Life Coach®), luontoyhteysohjaaja, Voimauttava valokuva -menetelmäkoulutettu (perusteet ja ryhmätyökalu), sointukylpyohjaaja, tradenomi (AMK) ja CIDESCO-kosmetologi. Työurani eri alojen yrityksissä tuo perspektiiviä ja ymmärrystä mitä moninaisimmista yhteisöistä, aloista ja elämänkirjosta.