Palvelut

Mielikuvani – omakuvatyöpaja

Työpaja on lempeä, kannatteleva sukellus syvempään itsetuntemukseen. Työpajassa jokainen osallistuja saa tulla omilla ehdoillaan näkyväksi ja nähdyksi. Työpajassa osallistujat voivat omakuvaa ja voimauttavan valokuvan menetelmää hyödyntävien harjoitteiden avulla tarkastella mm. omia arvojaan, valitsemaansa nykyhetken tilannetta tai vaikka tulevaisuuden haaveitaan. Valokuva toimii prosessissa välineenä tunteiden ja ajatusten ilmaisemiseen ja niiden näkyväksi tuomiseen.

Työpaja vahvistaa osallistujan itsetuntemusta ja itsemyötätuntoa. Työpaja sopii myös erinomaisesti tiimien ja yhteisöjen sekä niiden jäsenten toisiinsa tutustuttamiseen ja ryhmäyttämiseen, yhteishengen vahvistamiseen sekä ymmärryksen lisäämiseen toisista ihmisistä.

Työpajassa osallistujat pääsevät työskentelemään tavalla, jolla ymmärrys toisen erilaisuudesta ja arvokkuudesta voi lisääntyä sekä yhteyden ja yhteistyön merkitys kirkastua. Osallistujat löytävät itsestään ja toisistaan ehkä vielä piilossa olevia, kannattelevia elementtejä tai vahvistavat niitä puolia, jotka kaiken muun keskellä ovat ehkä jääneet paitsioon. Lopputuloksena empaattisempi, yhteisöllisempi ja tasa-arvoisempi yhteisö. Työpaja sopii myös kuvauspelkoisille.

Mielikuvani – yksilövalmennuksesta lisää itsetuntemusta ja itsemyötätuntoa

Mikä on sinulle tärkeää? Tuletko nähdyksi siten, kun toivoisit? Osaatko ja uskallatko katsoa itseäsi lempein silmin ja arvostaen?
Yksilövalmennuksessa keskitymme itsetuntemuksesi ja itsemyötätunnon lisääntymiseen, voimavarojesi edistämiseen – oman sisäisen luontosi näkyväksi tulemiseen. Pääset tarkastelemaan voimauttavan valokuvan prosessin, valokuvapäiväkirjametodin ja ratkaisukeskeisen valmennuksen avulla itseäsi kannattelevia asioita, arvojasi ja sinulle tärkeitä teemoja. Valokuvan tehtävä prosessissa on toimia välineenä tunteiden ja ajatusten ilmaisemiseen, lisätä itsetuntemusta ja itsemyötätuntoa. Luontoyhteysohjausharjoitteiden avulla saat kokea myös luonnon voimavaroja edistävän vaikutuksen.

Yksilövalmennusprosessin aikana tapaamme kaksi kertaa kuukaudessa, 2-3 kuukauden ajan. Valmennus sopii myös kuvauspelkoisille.

Luontoyhteysohjaus

Haluaisitko hetken hengähtää? Hidastaa tahtia ja uppoutua luonnon syliin?
Ohjatuilla, viipyilevillä harjoitteilla pääset lähemmäksi omaa luontoasi. Ohjatut harjoitteet auttavat kokemaan luonnon voimavaroja ja itsetuntemusta edistävän vaikutuksen.

Luontoyhteysohjaukseen voidaan yhdistää myös palauttava, rentouttava metsäinen sointukylpy. Kesto 1,5 -2h.